Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Filtre selectate
Preț
Disponibilitate
tabel îmbrăcăminte
Culoare

Vuarnet

Francez Vuarnet companie a fost din 1957 angajate în fabricarea de ochelari de soare care protejează schiori în special în pantă, excursioniști, alpiniști și altele asemenea. ochelari de soare Vuarnet este una dintre piață pentru cea mai bună și cea mai bună calitate puteț Continuă

Francez Vuarnet companie a fost din 1957 angajate în fabricarea de ochelari de soare care protejează schiori în special în pantă, excursioniști, alpiniști și altele asemenea. ochelari de soare Vuarnet este una dintre piață pentru cea mai bună și cea mai bună calitate puteți obține. ochelari Vuarnet sunt suple, de înaltă performanță și inovatoare. Pe langa productia de ochelari de soare, compania produce , de asemenea , sport funcțională.

total 2 produse

Vuarnet - realizat în Franța din 1957. Sub marca Vuarnet ochelari de soare de calitate găsi, destinat în primul rând pentru toți alpiniști, schiori alpin si turisti. In plus, ea produce Vuarnet are propria sa sport - îmbrăcăminte funcțională, jachete de schi și pantaloni, și multe altele.

Aștepți ceva nou? Te vom informa!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.