Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Filtre selectate
Preț
Disponibilitate
Culoare

Victorinox

Din cantonul Schwyz vine de brand elvețian Victorinox este în prezent singurul furnizor de multi- funcție de cuțit elvețian Armatei și , de asemenea , deține titlul de cel mai mare producător de cuțite de buzunar din lume. cutite de calitate Victorinox recunoscute pentru mai mult de o sută de țări, inclusiv Repub Continuă

Din cantonul Schwyz vine de brand elvețian Victorinox este în prezent singurul furnizor de multi- funcție de cuțit elvețian Armatei și , de asemenea , deține titlul de cel mai mare producător de cuțite de buzunar din lume. cutite de calitate Victorinox recunoscute pentru mai mult de o sută de țări, inclusiv Republica Cehă și Slovacia.

total 37 produse

Celebrul cuțit roșu de buzunar cu cruce elvețiană se poate dota cu siguranță, fiecare. Am fost în picioare în spatele lui mâinile pricepute ale angajaților companiei Victorinox. În afară de cuțite de buzunar, Victorinox produce , de asemenea cuțite universale în bucătărie, croitori și foarfece seturi de manichiură și cutii din piele pentru cuțite.

Aștepți ceva nou? Te vom informa!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.