Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Filtre selectate
Preț
Disponibilitate
Culoare

Silva

Brandul suedez SILVA fost pe piata din anul 1933. Compania a inceput sa produca busola umplute cu lichid, care au fost mult mai precise decât Continuă

Brandul suedez SILVA fost pe piata din anul 1933. Compania a inceput sa produca busola umplute cu lichid, care au fost mult mai precise decât alte busole. Mai târziu , s- au angajat în producția de lămpi și a extins baza de produse pe pedometre, binoclu, sticle de termos, faruri. În plus față de camping în aer liber și suntem, de asemenea, axat pe producția de nevoi de ciclism, are nevoie de caiac-canoe, stalpi de drumetii, echipamente de fitness, îmbrăcăminte și fabricarea de saci, rucsacuri și genți sport.

total 2 produse

Silva , Mark are mai mult de 80 de ani de cifre de pe piața mondială. Consumabile și accesorii pentru drumeții în aer liber, canotaj, ciclism, fitness și multe alte accesorii. Prin inovare constantă, inovațiile și extinderea de produse de marcă Silva a câștigat un număr foarte mare de clienți satisfăcuți , iar numărul lor este în continuă creștere.

Aștepți ceva nou? Te vom informa!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.