Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


AVERTISMENT
Nu există produse care că se potrivească parametrilor aleși.
Filtre selectate
Preț

Puma

Una dintre cele mai renumite branduri de sport care produc îmbrăcăminte sport, incaltaminte, accesorii si echipamente - PUMA. Compania a fost infiintata in anul 1948. Este cunoscut în primul rând ca echipele de fotbal sponsor și ca un produc Continuă

Una dintre cele mai renumite branduri de sport care produc îmbrăcăminte sport, incaltaminte, accesorii si echipamente - PUMA. Compania a fost infiintata in anul 1948. Este cunoscut în primul rând ca echipele de fotbal sponsor și ca un producător de pantofi de fotbal. Puma proiectează în mod constant, dezvoltă și vinde nouă colecție de îmbrăcăminte și încălțăminte, care, datorită design -ul original și de manoperă de calitate a câștigat popularitate în întreaga lume.

Cine nu ar ști unul dintre liderii mondiali branduri sportive de renume , în numele PUMA! Deja din 1948, produce pantofi și îmbrăcăminte pentru fotbal, alergare, atletism și de formare, de asemenea , de golf și alte sporturi. În plus față de sport, încălțăminte și accesorii , de asemenea , produce îmbrăcăminte de modă și de încălțăminte, care promovează celebrități bine-cunoscute , cum ar fi. Rihanna si multe altele.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.