Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Filtre selectate
Preț
Disponibilitate
tabel îmbrăcăminte
Culoare

Lowe alpine

Au trecut peste 40 de ani de la celebrul alpinistul Jeff Lowe cu frații lui Greg și Mike a început un echipament de producție mică în munți. Dezamagiti cu calitatea echipamentelor, care ar putea avea nevoie de timp, ne - am decis să creeze și Continuă

Au trecut peste 40 de ani de la celebrul alpinistul Jeff Lowe cu frații lui Greg și Mike a început un echipament de producție mică în munți. Dezamagiti cu calitatea echipamentelor, care ar putea avea nevoie de timp, ne - am decis să creeze și să ofere produse mai bune , care îndeplinesc cerințele lor exigente. De-a lungul anilor, compania a crescut într - o companie internațională mare și respectat și unul dintre cei mai buni producători din lume de pungi si accesorii.

total 134 produse

Marcă Lowe Alpine este destinat tuturor alpiniști, bicicliști, schiori, alergători și plimbări cu barca. Indiferent de sezon, vreme sau de sport, Lowe Alpine ofera calitate, jachete impermeabile, pantaloni și rucsacuri de drumeții.

mănuși de iarnă, pălării și eșarfe sunt completarea perfectă nu numai pentru activități în aer liber, dar , de asemenea , pentru petrecerea timpului liber în oraș.

Aștepți ceva nou? Te vom informa!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.