Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Filtre selectate
Preț
Disponibilitate
tabel îmbrăcăminte
Culoare

Kari Traa

Kari , Mark Traa este un brand norvegian care a devenit celebru cu același nume și medaliat în freestyle schi Kari Traa. cea mai sexy femeie din Norvegia ales de revista MANN a fondat propria marcă în 2002, pentru care Continuă

Kari , Mark Traa este un brand norvegian care a devenit celebru cu același nume și medaliat în freestyle schi Kari Traa. cea mai sexy femeie din Norvegia ales de revista MANN a fondat propria marcă în 2002, pentru care a fost onorat cu numeroase premii pentru designul său unic. Este o căsătorie de practic și aspectul original. Sport este specializată la femei care doresc să se simtă feminin și să prezinte performanțe de calitate pe panta. Gama include totul , de la capace de sport, lenjerie de corp, jachete pentru jachete, paltoane și șosete cu model norvegian.

total 63 produse

Fii elegant , cu Kari Traa. Una dintre cele mai populare branduri din lume, oferind un design original și modele de design. Sortimentul de lenjerie de corp termică , care va sublinia feminitatea, pălării, hanorace, sutiene de sport si jachete impermeabile ideal pentru jocurile de iarna. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva original și ce personajul tău va fi un pariu mare pentru a corespunde brandului Kari Traa!

Aștepți ceva nou? Te vom informa!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.