Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


tehnologia spyder

Spylon - Spylon ™ este un finisaj impermeabil durabil, care este aplicat la exteriorul hainei, astfel încât respingător de apă de suprafață. Protecție împotriva apei rămâne la 80%, chiar și după 20 de spălări. De asemenea, protejează hainele înainte de scurgerile de produse petroliere.

Spylon + - + Spylon ™ este un finisaj impermeabil durabil, care este aplicat la exteriorul hainei, astfel încât respingător de apă de suprafață. Protecție împotriva apei rămâne la aproximativ 80%, chiar și după 50 de spălări. De asemenea, protejează hainele înainte de scurgerile de produse petroliere.

Dermizax-EV - Dermizax-EV este un material "inteligent" , care răspunde la temperatura de microclimat care apare între suprafața corpului și de îmbrăcăminte. Dermizax este o membrană subțire, cu nepronikavostí premium și respirabilitate. Aceasta tehnologie permite să producă un material ușor, dar durabil subțire. Proprietățile DERMIZAX rămân chiar și după uzură extensivă și spălare frecventă.
Coloană de apă: 20.000 mm H2O
Respirabilitatea: 10.000 g / m2 / 24 ore.

X-Static - X-Static® - Silver Fiber ™
X-static ™ este o fibră textilă de acoperire de argint, care este durabil, rezistent la miros, anti-static și termodinamică.

XT - Modificare XT ™ Acoperirea cu firmă autorizată doar Spyder. Acest agent de tratare penetrează un mod care este formulată într-o structură de tip fagure, cu micropori trilioane de dolari. Acești pori sunt prea mici pentru a absorbi apa (antrenând astfel apa material rezistent), dar suficient de mare pentru a nu merge la vnitřnívlhkost (materialul este permeabil la vapori).

Thinsulate izolație - Thinsulate ™ izolație este construit din microfibre unice care sunt de 10 ori mai mici decât celelalte fibre sintetice. Microfibre capcana funcțional de aer, care răspunde la temperatura corpului și de căldură radiantă care furnizează 2x mai mare decât penele sau alte sintetice, atunci când se compară materialele de aceeași grosime.

DRY WEB ™ - Tehnologia WEB Dry are o structură multistrat , care absoarbe și disipează picătură de sudoare la stratul exterior, în cazul în care există un proces capilar rapid. Poliester filare în interiorul umezeala departe de piele și o microfibră poliester suprafață departe de umiditate din exterior, unde se evaporă repede. Materialul are un tratament anti-bacterian, pilling și rămâne fără miros chiar și după utilizarea repetată.

ThermaWeb ™ - un material special dezvoltat de Spyder. fibre de ultra-subțire din poliester, care încapsulează temperatura corpului.

XT.L ™ 5000 - este membrana ultra-subțire , cu respirabilitate excelente și nepronikavostí. XT.L rezervoarele, materialul flexibil, ușor și durabil. membrana XT.L are o mare elasticitate, rezistență la deteriorare și proprietățile rămân chiar și după uzură intensivă și spălare frecventă.
Coloana de apa: 5.000 mm H2O
Respirabilitatea: 5.000 g / m2 / 24 ore

XT.L Glove Introduceți un material special dezvoltat de Spyder. Preformat de linie în mănușă cu membrană Spyder XT.L. Oferă complet mănuși impermeabile și permeabile la vapori de protecție.
Coloana de apă de apă de 10.000 mm
Respirabilitate 8000 g / m2 / 24 h

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.