Reguli de bază pentru grill-ul
Grill-ul pentru prima dată? Sau aveți deja ceva experiență cu grill-ul?
Cu sfaturile noastre, vă va domina în curând ustensilele grill - ul ca profesioniști.
Nu este important dacă aveți gratar cazan, gratar cu gaz sau electric: produse alimentare atunci când grill-ul câștigă un gust excelent si aroma, plus există mai multe modalități de a pregăti mâncare pe gratar. Fac totul: friptură de carne, sunca, coaste, întregi de pui, curcan, pește, dar, de asemenea, prăjituri, pâine sau pizza. Și ceea ce este secretul preparării?
grill-ul indirect cu capac închis
- grill-ul indirect pe gratar cazan: Se împarte cărămizi în două părți și le-a pus pe părțile laterale ale cazanului. Grație trapa închisă, aerul va circula în jurul alimentelor la grătar într-un cuptor fierbinte și aromă de grătar obținut. Ridicarea capacului previne, de asemenea, aprinderea.
- grill-ul indirect pe gratar de gaz: obține același rezultat ca și grătarul cazanului, porniți pur și simplu arzătoare numai în jurul valorii de gratar alimente. Drippings din carne va cădea pe Flavorizer aromakolejnice în cazul în care se va evapora si astfel mancarea devine aroma irezistibil grill-ul.
Iar rezultatul?
Produsele alimentare care sunt la grătar folosind metoda indirectă, acestea rămân suculente și fragede.
pornire dreapta
carbune:
gaz: