Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Reguli de bază pentru grill-ul

Grill-ul pentru prima dată? Sau aveți deja ceva experiență cu grill-ul?

Cu sfaturile noastre, vă va domina în curând ustensilele grill - ul ca profesioniști.

Nu este important dacă aveți gratar cazan, gratar cu gaz sau electric: produse alimentare atunci când grill-ul câștigă un gust excelent si aroma, plus există mai multe modalități de a pregăti mâncare pe gratar. Fac totul: friptură de carne, sunca, coaste, întregi de pui, curcan, pește, dar, de asemenea, prăjituri, pâine sau pizza. Și ceea ce este secretul preparării?

grill-ul indirect cu capac închis

  • grill-ul indirect pe gratar cazan: Se împarte cărămizi în două părți și le-a pus pe părțile laterale ale cazanului. Grație trapa închisă, aerul va circula în jurul alimentelor la grătar într-un cuptor fierbinte și aromă de grătar obținut. Ridicarea capacului previne, de asemenea, aprinderea.

  • grill-ul indirect pe gratar de gaz: obține același rezultat ca și grătarul cazanului, porniți pur și simplu arzătoare numai în jurul valorii de gratar alimente. Drippings din carne va cădea pe Flavorizer aromakolejnice în cazul în care se va evapora si astfel mancarea devine aroma irezistibil grill-ul.

Iar rezultatul?
Produsele alimentare care sunt la grătar folosind metoda indirectă, acestea rămân suculente și fragede.

pornire dreapta

carbune:

Weber Rapidfire Anzündkamin Sfatul nostru: dacă doriți să simplifice aprinderea gratar, folosiți un coș de fum starter Rapidfire. Umple brichete de fum, puneți-l miercuri grătarul de combustibil și puneți-l sub un anumit aprins zaruri brichete. În aproximativ 25 de minute sunteți gata să gratar pe grătar. Odată ce brichetele creează un strat subțire de cenușă, răspândirea brichete, fie uniform pe grătarul de combustibil și gratar si loc de brichete direct sau părți și astfel încât să folosească metoda indirectă grill-ul.

gaz:
Weber Genesis Deschide capacul grătar, apoi supapa cilindrului de gaz și apoi rotiți prima supapă de pe gratar la maxim. Așteptați două-trei secunde, pentru a fi în măsură să acumuleze suficient gaz pentru a aprinde. Apăsați contactul și arzătorul trebuie să fie prima sau a doua presare a începe un incendiu. Odata aprins prima lanterna, lumina același fel toți ceilalți. Închideți capacul și grătarul, preîncălzirea la 300 ° C, Se pune alimentele pentru grill-ul de pe rețea și setați supapa în poziție.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.