Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Rămână în natură numai cu echipamente de exterior

Munti, drumetii, camping, alpinism ...

Pentru toate picnicuri sunt necesare pentru a avea astfel de echipamente , care va asigura o protecție adecvată și confort. Pentru a face picnicuri să se bucure, este necesar nezmoknout, neprochladnout și aranja să-ți dau ceva.

În plus față de îmbrăcăminte impermeabilă, cort de bună calitate, saci de dormit cald, preșuri și bețe de trekking confortabile, este important să avem cu tine și alte echipamente în aer liber, cum ar fi un far sau lanternă, termos, sau multifuncțional cuțit de buzunar, busolă, prim ajutor kit, binoclu, resurse dezinfectante, lopeți, sobe si multe altele.

Pentru a adăuga confort vă cabină de duș în aer liber, iar acum panouri solare aproape indispensabile pentru încărcarea telefoanelor mobile, camere video, iPod - uri, etc.

În plus, vă puteți arunca mobilier de camping, gratar de înaltă calitate, toalete chimice sau mai rece. Aceasta depinde de situația, desigur, dar dacă aveți de gând să urce pe Himalaya sau merg camping in apropiere de lac Macha. oportunitate în orice caz ca un sejur plăcut și sigur în țară mult. Noi vă vom aduce toate uneltele disponibile în aer liber, ceea ce reprezintă o garanție a calității, durabilitate, durabilitate și funcționalitate. Alege din mai multe branduri renumite în aer liber. De brand recomandate: SALEWA, Coleman, Ferrino, Wolfgang, Husky și Pinguin.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.