Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Prima clasă sport Didriksons1913

Mai mult de un secol de traditie are marcii suedeze Didriksons producătoare de îmbrăcăminte impermeabilă la apă, funcționale și sport pentru bărbați, femei și copii. Initial, compania de familie sa axat pe haine pentru pescari, pentru care nu a fost la acel moment în Suedia. Mai târziu, datorită inovației continue și a noilor tehnologii dobrali până la îmbrăcăminte funcțională de înaltă calitate pentru consumatorii obișnuiți, sportivi și iubitori de stil scandinav.

Calitate de îmbrăcăminte funcțională Didriksons1913 demonstrează nu numai clienții mulțumiți în jurul valorii de aproape întreaga lume, dar , de asemenea , o serie de premii de prestigiu, pe care compania a achiziționat în ultimii ani (Cea mai bună companie de textile suedeză în 2008, locul al treilea în rândul producătorilor de textile în evaluarea clienților suedeze de exemplu. Locația TOP 10 de satisfacție a clienților suedez).

Ce este Didriksons îmbrăcăminte funcțională?

  • impermeabil
  • Wind-proof
  • respirabil
  • confortabil
  • furnizarea de izolație termică
  • potrivit pentru ploaie, noroi, zăpadă și vânt
  • haine elegante pentru copii și adulți

În e-shop oferă din renumitele colecții Didriksons pentru bărbați și femei de iarnă și impermeabile jachete, pantaloni, jachete, lenjerie de corp, tricouri, mănuși, pălării și seturi preferate pentru copii. La aniversarea centenarului companiei a fost introdus în colecția retro original , numit Heritage , care combină designul tradițional, retro , cu cele mai recente tehnologii. Retro-inspirat hainele Didriksons sectorul maritim și de pescuit stilul secolului trecut va spori garderoba ta pentru piese de mare de design.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.