Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Istoric comenzi pentru a cumpăra sigur

Ce este Achiziționați mânca?

Este o metodă de plată rapidă , care funcționează după cum urmează:

 • Selectați elemente și lipiți-l în coșul de cumpărături
 • selectați o metodă de plată Cumpărați sigur
 • dupa ce a comanda produsele vor trimite imediat
 • acasă și să încerce să-l extindă
 • dacă sunteți mulțumit cu ea, veți plăti în termen de 14 zile
 • Suma maximă pentru CZK 5,000

Fără îndoială cumpăra plăti pentru expedierea Gamisportu imediat, apoi în termen de 14 zile de la data primirii plății , în numele cumpăra și să mănânce.

  Cum plata?

  Dupa trimiterea comenzii, vă rugăm să contactați de e-mail prin comanda de plată adresa inregistrata de la Cumpără Fără îndoială , scadentă la o dată în termen de 14 zile de la primire.

  Prețul mărfurilor este , de asemenea , a rezumat taxa de Vand luați masa la prețul de 39 CZK. Taxa trebuie plătită chiar dacă vă decideți să bunuri în termen de 14 de zile pentru a merge înapoi. Pentru mai multe informații , vă rugăm să vizitați Vand Najisto.cz


  Ce se întâmplă dacă vreau să se întoarcă bunurile?

  Avantajul principal al cumpăra un Cumpărați sigur este că mărfurile vor plăti până la momentul în care aceasta vă va da satisfacție deplină și se va potrivi eticheta și fotografii. Pentru că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o dimensiune selectată în mod greșit, stil, culoare și așa mai departe. Cumparam sigur este singura metodă de plată. Bunurile vácení să se consulte întotdeauna în mod direct cu Gamisport.cz!


  Au nevoie de mai multe informații?

  Întrebări cu privire la oferta speciala "Comenzi pentru a cumpăra sigur" să fie bucuros să se răspundă prin apel la 558 988 147 +420 sau prin e-mail info@gamisport.cz.

  Newsletter

  Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.