Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


guru-ul în aer liber North Face

FATA DE NORD

brandul californian, care proiectează și produce serie de înaltă performanță de îmbrăcăminte în aer liber, încălțăminte și echipamente. North Face Compania a fost fondată în 1968 și după mai mult de 40 de ani de produse avansate punct de vedere tehnic în fabricarea accentul pe inovație și calitate. Scopul brandului vine pe piata cu produse care ajuta utilizatorii și sportivi pentru a împinge propriile lor limite.

brand - focus

Produs de FATA DE NORD , Așa cum sugerează și titlul, se axează pe îmbrăcăminte, încălțăminte și echipamente de exterior potrivite pentru cele mai reci și cele mai dificile condiții. In plus, acesta oferă o gamă completă de alpiniști care au cucerit vârfurile din Himalaya, de asemenea , produce îmbrăcăminte, încălțăminte și echipamente pentru condiții de rutină pentru schi, snowboard, alpiniști, drumeții și sportivi.

North Face Produsele sunt vândute în mai mult de 70 de țări din întreaga lume. O mare popularitate ca a castigat jachete , North Face, au , de asemenea , rucsacuri , pantofi și corturi. Asta nu este tot ceea ce brand-The North Face ofera. De asemenea , puteți găsi hanorace, tricouri, camasi, pantaloni scurți, șepci, pălării, pantaloni și mai mult. Gama Face de Nord perfect protejat de elemente oferind în același timp o durată lungă de viață. Acest lucru face ca produsele ale liderului de neegalat North Face pe piață în aer liber.

Face Nord și mediul

Prin produsele sale, compania urmărește să reducă impactul maxim asupra mediului. În cazul în care fabrică produse se concentreze pe selectarea resurselor de materiale durabile, refolosirea materialelor existente și dezvoltarea de soluții inovatoare.

Pentru succesul global al brandului este cu siguranță în valoare de profesionalism, talent, creativitate si entuziasm mai mult de două mii de angajați, care recomanda:

-> JACHETE -> T-shirt-uri -> Backpacks -> INCALTAMINTENewsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.