Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Grija pentru Grill gaz

Instrumente necesare

Unelte necesare, care ar trebui să fie întotdeauna la îndemână pentru curățarea rapidă, simplă și regulată a gratar:

  • BBQ Perie
  • detergent sau. Weber grile Cleaner
  • Burete pentru vase
  • Un cuțit mic
  • Alumisky


Ca urmare fiecare grill-ul: Curățați grătarul.

Înainte sau după arde gratar. Până când se oprește la fumat, arderea se face. Apoi, utilizați doar o perie pentru a curăța grătarul.

Daca este necesar:

  • Alumisky: alumisky înlocui în mod regulat, să acorde o atenție la calitatea acestora. Numai alumisky Weber au o formă optimă și grosime pentru același spațiu cu tava pentru grăsime picurare detașabilă sub oala.
  • Petele de fum de pe capac gratar sau un cuptor lateral: îndepărtați pur și simplu petele curat Weber grile. Urme de fum vor fi cele mai vizibile pe noul gratar, în special punctele de tranziție între partea de grătar și capacul, și atașarea termometrul. Dupa ce de mai multe ori folosind grătarul creează abur de la gratar unsuros un anumit strat, care sunt deja urme de fum vor apărea.
  • Aromakolejnice: nu este nevoie să demontați pentru curățare. În faza anterioară de preîncălzire gratar la gratar orice agata de aromakolejnicích, arsuri și cade în scrumiera. O dată într-un timp este doar perie perie gratar.
  • restaurant BBQ și o parte: nu lasati pete de grasime de pe partile exterioare ale grătarului, grăsime interferează cu pictura. După îndepărtare a acestora, folosiți grătare numai curate Weber sau soluție de săpun slab. Apoi se clătește bine. Niciodată nu folosiți agenți de curățare puternici sau pe bază de lămâie, puteți întrerupe, de asemenea, stratul de lac.
  • Pîlnie la partea de jos a gratarului cada: Scoateți rece (nu fierbinte!) Și baie cu atenție și curat mai întâi din resturile de alimente. În cazul în care aveți nevoie de o curățare mai amănunțită, utilizați soluție caldă cu săpun. Aveți grijă să nu zgâriați suprafața. (Nu-i spune folie în interiorul cuvei, s-ar putea acumula grăsime în ea și așa ar putea provoca un incendiu.)


Nu:

Nu vopsiți sau capacul de ceară. Cu strat de porțelan următoare dvs. gratar nu are nevoie de tratament suplimentar de suprafață. Porțelan este mult mai puternică decât orice tip de vopsea si ceara s-ar fi topit atunci când încălzirea grătarul. Dacă doriți ca să se spele, ocazional, praful și murdăria de pe gratar, folosiți o soluție caldă cu săpun.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.