Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Grătar în timpul iernii

Atunci când ninge ...

... Ploaie sau grindină ... de ce ar trebui să - l conteze? Dacă vă place grill - ul, gatiti - indiferent de vreme!

Capac echipat toate Weber grile pentru a utiliza în orice vreme. În cazul în care ploua afara, nu trebuie să se ude. Condițiile de congelare se pot încălzi la grătar. În fiecare caz, feluri de mâncare cu toate acestea, la grătar, datorită eclozeze protejate și de-a lungul gratar, fara a fi nevoie de a gratar deschis pentru a transforma. Gratar este de lucru pentru tine.

favorite versatil și de utilizare sunt grătare electrice , care pot fi , de asemenea , utilizate în casă, pe balcon exterior în orice vreme.

gratare Weber sunt fabricate în Chicago, Illinois, care sunt Testate automat în condiții climatice extreme. "Datorită noastre iernile extrem de reci, cu o mulțime de zăpadă, veri umede și o mulțime de furtuni este zona optimă Chicago pentru a Testa gratare noastre.", Spune Mike Kempster de la departamentul de cercetare și dezvoltare Weber.

Rezultatul: experiența completă a grătar, pe care am folosit în lunile de vară, de aceeași calitate , chiar și în timpul iernii, toamna sau primavara. Și tot timpul ești cald și uscat! Probabil , cu populare Grill gaz Weber ...

Sfat: Încercați să se pregătească de gâscă la gratar de Crăciun sau de Anul Nou crap, încercați doar grill - ul de iarnă cu siguranță acest an.

<= Înapoi la toate gratar si gratar

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.