Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Brichete gratar Weber

brichete gratar Weber - și noi știm de ce recomandăm

Carbune de lemn , brichete? Diferența în calitatea combustibilului folosit foarte mult afecta gustul alimentelor la gratar. Carbune, deși prețul de achiziție mai bine, dar costurile globale bazate pe gratar folosind cărbune scump. Datorită timpului scurt de ardere se datorează o cantitate mai mare de combustibil. In plus, in timpul arderii unei cantități de cenușă zburătoare, care pot contamina alimentele în curs de pregătire. De asemenea , valoare calorica nu este în uniformă cărbune, la începutul de căldură este foarte mare, foarte rapid , dar se estompează.

Avantajele utilizării brichete

  • brichete de grătar Weber dezvoltă căldură uniformă și , astfel , să permită un control mai bun al temperaturii și a rezultat gratar astfel mai bine. Caracterizat printr-o valoare de încălzire mai lungă și, în plus, este posibil de brichete nedohořené refolosite.  
  • Cu ajutorul unui Rapidfire coș de fum starter poate simplifica și scurta brichetelor de aprindere de așteptare pentru gratar pregătire timp de 30 de minute. Orice altă aprindere nu mai este necesară.
  • Coș de fum starter este , de fapt , umplut brichete la grătar Weber și pus cu max. 3 podpalovacími zaruri de pe grătar combustibil.
  • brichete de lumină zaruri. După aproximativ 30 de minute brichetele sunt calde și acoperite cu un strat subțire de cenușă gri. Apoi, trebuie doar să se răspândească brichete după cum este necesar pentru a alimenta în creștere.
  • Vă recomandăm să utilizați aprinzătoarele de foc cuburi Weber , care nu lasă nici un miros, nici un gust sau nu conțin substanțe nocive și nevlhne.

<= Înapoi la toate gratar si gratar

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.