Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


aprindere simplă

aprindere cazan și gaz grătare - simplu și fiabil

Cazan aprins gratar

 1. Deschide trapa și toate circulația controlorilor aerieni
 2. Creați o piramidă de brichete preparate sau folosiți coș de fum starter Weber Rapidfire (a se vedea secțiunea 3)
 3. Se pun cuburi bricheta brichetă (nu lasă nici un gust sau miros și nu conține substanțe nocive) și să le ardă. Dacă folosești un starter coș de fum, a pus combustibil primele trei cuburi luminoase brichetă pe grătar și au pus doar coșul de fum.
 4. O dată brichete acoperite cu un strat subțire de cenușă (timpul depinde de calitatea de brichete de aproximativ 20-30 de minute), le-a împrăștiat pe grătarul de combustibil, în conformitate cu metoda aleasă de grill-ul.
 5. Se pune pe gratar raft gratar.
 6. Se pune alimentele preparate pe grătar grătar.
 7. Închideți capacul. Necesare pentru grill-ul, consultați rețeta corespunzătoare.
 8. În cazul în care căldura de gratar ar trebui să fie mai puternică, utilizați mai mult combustibil. În cazul în care aveți nevoie de o strălucire mai slabă, doar brichete mai puțin.
 9. Dacă doriți ca mâncare la grătar a primit un gust excepțional, fumatul, utilizarea de chips-uri din lemn tare (chipsuri aproximativ 30 de minute macerat înainte de grill-ul la apă, excesul de apă este necesară înainte de utilizarea stoarce) sau ierburi proaspete, cum ar fi rozmarin, cimbru și frunze de dafin. Plante medicinale este, de asemenea, necesitatea de a pre-ud. Se pun chips-uri sau ierburi direct pe brichete.

Cărbune de lemn sau brichete?
Arde
de cărbune foarte rapid, dând naștere la o cantitate mare de cenușă turbionară, care pot contamina alimentele în curs de pregătire. Cu toate că este de preferat cărbune la prețul de achiziție, dar costurile globale bazate pe gratar folosind cărbune scump. Weber brichete BBQ , spre deosebire de carbune emis de caldura uniform si pentru a permite un control mai precis al temperaturii. Printre alte avantaje se numără o valoare de încălzire mai mare și posibilitatea reutilizării după stingerii (și autoritățile de reglementare se închide capacul cu circulație a aerului cald brichete se stinge). Brichete fi depozitate într - un recipient închis , într - un loc uscat. Pelete sunt dificil de Moist aprinde și arde prost.


Aprinderea gaz gratar

 1. Deschide trapa. Se verifică cantitatea de gaz într-o butelie de gaz. Toți controlorii ar trebui să fie închise.
 2. Deschideți alimentarea cu gaz de la butelie de gaz.
 3. Un grătar de gaz lumină în conformitate cu instrucțiunile, adică apăsați de aprindere sau de utilizare a meciurilor. Ca principiu general, că, atunci când contactul este cuplat la primul arzător singur. De îndată ce prima torta arde, te poate transforma pe alții.
 4. Închideți capacul și grătar preincalzit-l. Asteptati-va aproximativ 10-15 minute. Apoi ajustați rețeta în funcție de produsele alimentare gratar preparate.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.