Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


sacou Direct Alpine Fram Lady Red

sacou Direct Alpine Fram Lady Red

Reduceri

Mountain Seria Top jacheta sport pentru activitate a creShield, proiectat pentru a fi utilizat pe tot parcursul anului .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

787,99 lei
-49%
402,83 lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 402,83 lei

sacou Direct Alpine Fram Lady Red

Mountain Seria Top
jacheta sport pentru activitate
a creShield, proiectat pentru a fi utilizat pe tot parcursul anului.
De asemenea, potrivit ca strat izolator în zonele cu climă rece. Material Combinând împreună cu tăiat scurt neajutat a fost realizată o protecție suficientă, mobilitate ridicată și o greutate favorabilă. combinație hibridă de materiale crește semnificativ funcționalitatea fiziologică a modelului.
 • Umerii, coate și partea din față a țesăturii AIRSTREAM ripstop cu o membrană, în interiorul microfleece. Restul jacheta confectionata din tesatura moale, flexibil semnificativ din spatele PES buclate Filedsensor (umiditate fibră fitil =). Densitatea tisulară suficientă a materialului stratului oferă proprietăți dovada, fără utilizarea unei membrane, prin care se realizează o respirabilitate creShieldă.
 • Crește în formă de guler reglabil.
 • mâneci formă anatomică tăiate, elastice, gaura pentru degetul mare, glisați și fixați manșonul încheietura mâinii.
 • Pieptul două buzunare, ușor accesibile inadecvate. Un buzunar cu fermoar intern.
 • solduri Anatomic projmuté.
 • sacou reglabil marginea de jos (o singură mână).
 • Greutate: 540 g (L)
 • Material: Soft Shell: 2 straturi laminate: nailon tesatura + PES buclate Fieldsensor (Toray). Soft Shell: 3 straturi laminate: Nylon tesatura ripstop acoperit cu membrana Kudos XR + Dermizax MP (Toray) - Parametrii vs. 20.000 mm / 10.0
 • Culori: roșu
 • Dimensiune: XS - XL
 • Editor: Doamnelor
Dimensiuni de masă!

Dimensiuni

dimensiune femei

jachete


XS S M L XL XXL
lungimea brațului (1) 75 77,5 80 82.4 85 87.5
circumferinta de sold 88 94 100 106 112 118
chingă 80 86 92 98 104 110

Piept si circumferinta soldurilor este masurata cu stratul inferior. (1) , lungimea brațului este măsurată de la gât la încheietura mâinii.


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.