Dopredaj

MENU ☰

gamisport.ro » Suplimente nutritive » Aminoacizi » Amix Re-Core® concentrat

Amix Re-Core® concentrat

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

DISPONIBILITATE În termen de 5 zile

Preț incl. TVA154,73 lei
Preț original
171,82 lei
Amix
Arată mai multe despre acest brand: Amix

Destinat pentru o alimentație specială

Un amestec special de aminoacizi ramificați în combinație cu izolat proteic din zer conține L-leucina, L-izoleucina și L-valină în raport de 8: 1: 1 în favoarea L-leucină. Proteinele ajuta la menținerea și creșterea masei musculare. Lemon Lime

  • Re-Core® concentrat - nu este doar "obișnuită" instant BCAA! Re-Core® produs concentrat este unic în complexitatea sa! Acesta include un sistem de matrice eficient, care nu numai că va preveni prăbușirea mușchilor puternic construit, dar, de asemenea, să încurajeze creșterea lor!
  • Anabolic Amino infuzie (10000mg) cuprinde BCAA (leucina, izoleucina, valina) într-un raport superior de 8: 1: 1 plus glutamină îmbogățit importantă. Anabolic Peptoblend Infusion CFM este matrice compusă din peptide și patentat complexe PepForm ™. Catalyst Infuzia de recuperare servesc pentru a sprijini regenerarea și acționează sinergic cu componentele individuale și efectul lor este în continuă creștere. Anti-stres si infuzie Mintala actioneaza pentru a reduce cortizol, hormonul stresului și recuperarea eficientă după tréninku.Vitamin & Mineral Infusion oferind suficiente vitamine și minerale pentru a promova regenerarea și imunitatea.
  • Re-Core® concentrat printre cele mai delicioase din suplimente complexe gust potréninkovým pe piață. aroma de lime-lamaie nu va împrospătează numai placut, dar va oferi, de asemenea, de recuperare de formare. Re-Core® concentrat este, desigur, posibil să se bea în timpul antrenamentului, atunci când adăugați aportul de lichide și de hrănire importante în mod constant substanțe muschii importante pentru creșterea și regenerarea masei musculare.
  • Și ce altceva doresc mai mult decât să se bucure de o limonada de lamaie delicios cu sentimentul pe care le furnizați muschii exact ceea ce au nevoie.


Re-Core® concentrat poate:

  • preveni catabolismul
  • accelereaza in mod dramatic de regenerare dupa antrenament
  • acționează pozitiv împotriva supraantrenarea
  • cuprinde peptide leucină și triptofan (Pep-Form ™)


Doza recomandată:.
Doza zilnică este de 24,5 g Se amestecă 1 linguriță (24,5 g) cu 200 până la 300 ml apă și se bea imediat după efort fizic.

Compoziția (24,5 g), L-Glutamina 5000 mg L-leucină 4000 mg CFM® izolat proteic din zer / lapte / 4000 mg, beta - alanina / CarnoSyn® / 2000 mg L-citrulina malat 2000 mg L-Glicina 1000 mg taurină 1000 mg DMAE bitartrat 500 mg, dimetilglicină 500 mg L-izoleucina 500 mg L-valina 500 mg PepForm ™ zer hidrolizat proteic cu o predominanță de leucină peptide / lapte / 500 mg PepForm ™ proteină din zer hidrolizată cu o preponderență a / lapte / mg Tirozină Acid triptofan peptidă 500 500 mg ascorbic (vitamina C 500 mg - 625% *), fosfat de calciu, fosfat de sodiu, fosfat de potasiu (190 mg fosfor - 27% *), Rhodiola Rosea 150mg , fosfatidilserina 5 mg piridoxină HCL (vitamina B6 5 mg - 357% *), regulatori de aciditate: acid citric, carbonat de sodiu; aromă, regulator de aciditate: acid malic; colorant: (pumn aromă de fructe: extract de sfeclă, aroma de lamaie-lime: curcumin), îndulcitori: sucraloză, acesulfam-K; Agent antiaglomeranți: Dioxid de siliciu

Disponibilitate: În termen de 5 zile

De asemenea, recomandăm :