Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


sacou Schöffel Billings

sacou Schöffel Billings

jachetă fleesová funcțională. .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

564,99 lei

sacou Schöffel Billings

Adecvate ca al doilea sau al treilea strat. O mare companie la munte și orașul Aplicabilă pe tot parcursul anului. proprietăți termice excelente. Umerii și porțiunea superioară acoperită cu un strat durabil, hidrofug.
Sistemul ZIP-IN (vpínačka) la memránovych jachete dintr - un număr de Everywear. De înaltă calitate Altai Fleece.

  • Două buzunare laterale, un buzunar de san
  • Se descarcă talie cordon elastic previne podfouknutí.
  • Fermoare YKK.
  • Greutate - 460 g
  • Material: Altai Fleece - Micro - 100% poliester
  • Dimensiuni: 50 (M), 52 (L) 54 (L)

Venturi - membrană excluzivní din Schöffel.

Astăzi , compania este condusa de Peter Schöffel Schöffel ferm stabilit de brand în sport. Schöffel reprezinta sporturile montane, sporturi în aer liber și de schi în așa fel încât doar câteva branduri. îmbrăcăminte în aer liber, haine de schi și haine pentru munți sunt segmente cheie Schöffel marca.
Ca lider de piață Schöffel un obiectiv declarat, să joace un rol semnificativ ca un brand premium respectat în Europa. Această cerință a fost evidențiat încheierea cu succes a acordului de sponsorizare cu Asociația de Schi din Austria (OSV), care Schöffel îmbrăcăminte reprezentată la Jocurile Olimpice din Vancouver 2010! Costume și îmbrăcăminte folosite alte echipe Schöffel alpin austriac (schi alpin, snowboard, disciplina cruce) nu numai Jocurile Olimpice, ci și pentru întregul sezon. Modele exclusive de jachete, pantaloni și salopete de curse au fost realizate din cele mai bune materiale și au fost Testate în tuneluri de vânt Audi din Ingolstadt.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.