Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


păr pantofi Skotork norocos picioare

păr pantofi Skotork norocos picioare

Ca sport - schi, patine, alerga, du-te creștere de ciuperci sau sunt de pescuit? WET ÎN MIAMI? Cumpara un păr electric straluci PICIOARELE LUCKY * * Suedia: pantofi uscate umede și umede singurul mod corect, de exemplu. te .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

139,99 lei

păr pantofi Skotork norocos picioare

Ca sport - schi, patine, alerga, du-te creștere de ciuperci sau sunt de pescuit? WET ÎN MIAMI? Cumpara un păr electric straluci PICIOARELE LUCKY * * Suedia:

pantofi uscate umede și umede singurul mod corect, de exemplu. temperatură scăzută și uscare lentă. Talpa, pantof mod benefic, în special la materiale sensibile, cum ar fi piele, blănuri, cauciuc, materiale plastice și textile. Ai peste noapte uscat și confortabil de purtat pe tot parcursul zilei. Este ușor, poate fi purtat într-un rucsac (greutate de numai 250 grame) potrivit pentru mărimi de încălțăminte de la numărul 35 și de mai sus (de la 22 cm mai sus).
Elementele de uscare sunt configurate astfel încât acestea să poată fi ușor inserate în cizme, cum ar fi ghete de schi, patine, cizme, ghete și alte tipuri de pantofi cu un gât îngust, lung, 17,5 cm lățime și 4 cm, o putere de 2 x 4 W .

  • Element electronic PTC menține o temperatură constantă a produsului la un nivel ideal de
  • Lungimea cablului este de 1,5 metri, 0,5 metri de elementul de uscare la cablul principal,
  • Produsul are un consum redus de energie și este aprobat CE pentru Europa.

Ușor de utilizat:

Mai întâi scoateți sistemul de încălzire tălpi de pantofi și inserați pantofului și conectați cablul de alimentare în putere. de rețea.
Lăsând la al doilea pantofi să se usuce 8-9 ore sau peste noapte.
3. După uscarea deconectarea cablului de alimentare de la priză. de rețea.
SFAT:
Purtati PICIOARELE pantofi uscător * * LUCKY, de asemenea, pentru a încălzi pantofi rece și uscare de pantofi umede pe care le-ați avut picioare lungi.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.