șosete Bridgedale bambus iată 390 naturale / vânătă

șosete Bridgedale bambus iată 390 naturale / vânătă

Reduceri

șosete confortabile din fibra de bambus scăzut pentru utilizarea de zi cu zi. produs EKO. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

80,99 lei
-15%
68,84 lei

șosete Bridgedale bambus iată 390 naturale / vânătă

Cool, mici șosete confortabile dintr-o combinatie de vascoza si bambus Coolmax. Confort pentru utilizare de zi cu zi, sport și activități de zi cu zi. Foarte plăcută la atingere. Bridgedale design unic asigură îndepărtarea umidității din picior și dă un sentiment de confort pentru toate zi de uzura.

șosete din bambus ambalaje din hârtie reciclată imprimată cu cerneluri vegetale, și are 30% mai mică decât ambalajele de hârtie convențională. Bridgedale sustine productia fabricii de campanie A Boo (principiu de bambus) - lupta împotriva încălzirii globale prin extinderea pădurii de bambus.

 • 29% vascoza bambus
 • 27% Nylon
 • 1% lycra
 • 43% Coolmax

    Aceste șosete sunt proiectate pentru uzura casual și plimbări în natură, în vara primăvara și toamna. vascoza bambus este cursivă și plăcut la nivelul pielii. fire de bambus natural răcit. În combinație cu Coolmax acestea sunt foarte confortabile pentru plimbări natura și utilizarea de zi cu zi. șosete din bambus ambalaje din hârtie reciclată imprimată cu cerneluri vegetale, și are 30% mai mică decât ambalajele de hârtie convențională. Bridgedale sustine productia fabricii de campanie A Boo (principiu de bambus) - lupta împotriva încălzirii globale prin extinderea pădurii de bambus.

    Parametri

    Brand-uri: bridgedale
    Intrastat: 61159699
    Disponibilitate: În termen de 3 zile

    Newsletter

    Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.