Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Informații
Acest produs nu poate fi comandat prin livrare: Packeta - Pick-up Point (max 5kg./70cm)

(Stoc epuizat) rucsac Wisport® Raccoon 45l

(Stoc epuizat) rucsac Wisport® Raccoon 45l

rucsac militar Wisport® raton 45 litri. .. Mai mult

rucsac Wisport® Raccoon 45l

Ultima generație de rucsaci de supravietuire, cu o capacitate de 45 l. Oferind confort sporit de utilizare și de sistem de sprijin militar Fas. Ea are o durabilitate excepțională și fiabilitate în orice împrejurare, chiar și în condiții extreme. Acesta are un design inovator, de prelucrare excelent, și de fabricație materiale de înaltă calitate.

Pe ambele părți și popruhovinu spate compatibile cu sistemele de prindere Molly fixare echipamente suplimentare - buzunare, pungi, pungi, flacoane și articole chiar mai mari, cum ar fi o saltea.

Pe părțile laterale are curele de compresie pentru a ajusta volumul de sac, care servește, de asemenea, să consolideze alte echipamente care nu se încadrează într-un rucsac sau trebuie să aveți la îndemână. Acest lucru se face chiar mai capacitate rucsac.

Posibilitatea de a împărți spațiul principal în două camere separate - porțiunea de fund 1/3 și 2/3 de mai sus. Peretele despărțitor este montat pe partea din față, deschiderea parțială facilitează transportul obiectelor lungi (mat rulată, trepied, etc.). Accesul la camera principală de sus sau de jos, prin închiderea fermoarului din plastic Massive.

Acesta oferă posibilitatea extinderii de depozitare a laterale suplimentare buzunare volum Wisport® raton de 9 l.

Rucsac este la laturile sale, cu două mânere pentru susținerea mâini, utile în montarea / demontarea pungii sau, de exemplu, pentru a depăși Ford.

Se poate transporta, de asemenea, camelbag. Mânerele pentru furtun sunt pe partea dreaptă și pe partea stângă a pungii. Compartimentul principal este plat notebook-uri de buzunar sau la radio. Deasupra acestui buzunar este conectat la urechea de hidratare a sistemului și deschiderea tubului, sau antena. Deschiderea este protejat împotriva pătrunderii apei care curge din tub.

Pe capacul detașabil al rucsac sunt 2 buzunare cu fermoar și panoul Velcro pentru a atașa eticheta de identificare.

Rucsac vine cu Ponce / ploaie husă de protecție. Pelerina este într-un buzunar ascuns pe partea de jos a rucsacului cu închidere velcro.

Multumesc tip Fastex catarame pe rucsac ham poate fi un rucsac atunci când este necesar luate rapid în jos / aruncat.

brațe de suport lombar facilitează sarcina, dar este posibil să se decupleze, de exemplu, în cazul în care utilizatorul are o curea modular sau vesta tactic.

 • Volum: 45 l.
 • Sistem de transport: Fas militare.
 • Montaj: 2 bretele 1 curea de talie extins - toate cu elemente de fixare anticipate.
 • Material: nylon Cordura ®.
 • Catarame / Catarame: WISPORT®.
 • Fermoare: ITW NEXUS, YKK®.
 • Greutate: 2500 g.
 • Numărul de camere interioare: a 2 -
 • Numărul de buzunare: 5 - interne și externe.
 • Posibilitatea de a împărți spațiul principal în două camere separate.
 • Dimensiuni: 55 cm x 32 cm x 28 cm.
 • Scop: supraviețuire, militar, ASG, tramp.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.