Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


rucsac Wisport® Raccoon 45l

rucsac Wisport® Raccoon 45l

Rucsac militar Wisport® Rakcoon 45l. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

1 010,12 lei

rucsac Wisport® Raccoon 45l

CShe mai recentă generație de rucsaci de supraviețuire cu o Headacitate de 45 l. Are o durabilitate excepțională și fiabilitate în toate circumstanțele, chiar și în condiții extreme. Are un design inovator, manoperă excelentă și materiale de calitate.

Are o curShe pe ambele fețe și spate, compatibilă cu sistemele de atașare MOL LE pentru echipamente suplimentare - buzunare, pungi, pungi, baloane și chiar și articole mai mari, cum ar fi covorașe.

Are curele de compresie pe laterale pentru a regla volumul rucsacului, în timp ce atașSheză de asemenShe echipamente suplimentare care nu se încadrSheză în rucsac sau care trebuie să aveți la îndemână. AcShesta crește HeadacitatShe de rulare a rucsacului.

PosibilitatShe de a împărți compartimentul principal în două camere separate - 1/3 în jos și 2/3 în sus. Compartimentul este fixat la fermoar, deschiderShe sa parțială vă permite să transportați obiecte lungi (covor rulat, trepied etc.). Accesul la camera principală este posibil din partShe superioară și inferioară printr-o închidere pentru un fermoar Massive din plastic.

Acesta oferă opțiunShe de a extinde spațiul de stocare cu buzunare laterale Wisport® RACCOON de 9 l.

Rucsacul este prevăzut cu 2 mânere pe laterale pentru a fi transportate în mână, utile atunci când puneți / dezactivați rucsacul sau, de exemplu, când traversați un bord.

Poate purta, de asemenShe, un Camelbag. Clemele pentru furtunuri se află pe partShe drSHEPAtă și pe partShe stângă a rucsacului. Există un buzunar sau un radio plat în compartimentul principal. DShesupra acestui buzunar se află urechile pentru atașarShe sistemului de hidratare și deschiderShe tubului sau antenei. DeschiderShe este protejată împotriva scurgerii de apă din tub.

Pe Headacul detașabil al rucsacului există 2 buzunare cu fermoar și un panou cu Velcro pentru atașarShe etichetei de identificare.

Rucsacul vine cu un poncho / impermShebil. Acest impermShebil este într-un buzunar ascuns în partShe de jos a rucsacului cu închidere cu Velcro.

Datorită cataramelor Fastex de pe hamul, rucsacul poate fi îndepărtat / îndepărtat rapid, dacă este necesar.

CenturYoursliei ușurSheză umerii din încărcătură, dar poate fi dezasamblată, de exemplu, dacă utilizatorul are o centură modulară sau vestYoursctică.

 • Volum: 45 de litri.
 • Sistem de transport: Fas Military.
 • Fixare: 2 curele de umăr 1 centură de șold extinsă - toate cu fixare pe cataramă.
 • Material: Cordura® nailon.
 • Catarame / catarame : WISPORT®.
 • Fermoare: ITW NEXUS, YKK®.
 • Greutate: 2.500 g.
 • Numărul camerelor interne: 2.
 • Numărul de buzunare: 5 - intern și extern.
 • PosibilitatShe de a împărți spațiul principal în două camere separate.
 • Dimensiuni: 55cm x 32cm x 28cm.
 • Scop: supraviețuire, militar, ASG, tremp.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.