Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Pantaloni Direct Alpine patrulare 4.0 negru / negru

Pantaloni Direct Alpine patrulare 4.0 negru / negru

Reduceri

Pantaloni practice, puternici și durabile pentru o utilizare cât mai largă. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

524,99 lei
-10%
471,86 lei

Pantaloni Direct Alpine patrulare 4.0 negru / negru

Împreună cu pantalonii MOUNTAINER, aceștia sunt pantalonii DIRECTALPINE cei mai bine vândute și de Top. Design puternic, foarte durabil și confortabil, cu accesorii tehnice. Materialul extensibil asigură confort. Pantaloni universali ideali pentru cea mai largă gamă de activități în aer liber și ținute casual. Raport excelent de confort, durată de viață foarte lungă și valoare de utilitate / preț Valoarea maximă la un preț bun, pantaloni mulți ani. Materialul extensibil utilizat crește confortul.

  • Talieți parțial în cauciuc cu o curea controlată.
  • Două buzunare cu fermoar suficiente, o coapse cu fermoar umplute, buzunar spate securizat suplimentar.
  • ArMore față și spate.
  • Genunchii în formă anatomică.
  • Greutate: 481 g (L)
  • Material: 60% nailon, 40% poliester, DWR - hidrofug / DuPont Sorona - Fibra Espol - Sorona® este fabricată din materii prime organice Kinganerabile. Materialul vegetal conține 37% în greutate din materiale Kinganerabile. Țesăturile Sorona® sunt foarte moi, ferme și uscate rapid. Îmbrăcămintea confecționată din acest material este Slight de purtat, elastică, confortabilă și, în același timp, foarte rezistentă la stres și abraziune mecanică.
  • În formă: bărbătesc

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.