Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


sacou Direct Alpine Fram Lady Negru

sacou Direct Alpine Fram Lady Negru

Reduceri

Mountain Seria Top jacheta sport pentru activitate a creShield, proiectat pentru a fi utilizat pe tot parcursul anului .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

787,99 lei
-49%
402,83 lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 402,83 lei

sacou Direct Alpine Fram Lady Negru

Mountain Seria Top
jacheta sport pentru activitate a creShield, proiectat pentru a fi utilizat pe tot parcursul anului.
jacheta sport versatil pentru activitate mai mare potrivite pentru utilizarea pe tot parcursul anului. De asemenea, utilizat ca strat izolator inferior în condiții mai reci. Material confortabil, împreună cu reducerea anatomică precisă garantează o protecție suficientă și o mobilitate ridicată greutate favorabile (scăzut). Materialul stratului interior crește funcționalitatea fiziologică a modelului.

  • Anatomic strâns guler, umeri, fără cusătură průkrčníkového
  • mâneci în formă de libertate de mișcare brațului poate fi târât prin încheietura mâinii (degetul mare securizării)
  • buzunare cu fermoar suficient de piept (nu se extind în talie); Un fermoar interior
  • solduri Anatomic projmuté adăugarea de armholes la brațul de ridicare liberă
  • jachete reglabile în formă de fund cu o singură mână
  • Crește în formă de guler reglabil.
  • Greutate: 490 g (L)
  • Material: Soft Shell: 2 straturi laminate: Nylon tesatura elastica + PES buclate Fieldsensor Coolmax (Toray) finisare Kudos FP
  • Culori: negru Fermoarele / portocaliu
  • Editor: Doamnelor

Dimensiuni

dimensiune femei

jachete


XS S M L XL XXL
lungimea brațului (1) 75 77,5 80 82.4 85 87.5
circumferinta de sold 88 94 100 106 112 118
chingă 80 86 92 98 104 110

Piept si circumferinta soldurilor este masurata cu stratul inferior. (1) , lungimea brațului este măsurată de la gât la încheietura mâinii.


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.