Amix Opti-Pack complet & complet 30 saci

Amix Opti-Pack complet & complet 30 saci

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

169,99 lei

Amix Opti-Pack complet & complet 30 saci

Amix ™ Opti-Complete Pack & completa este cu adevărat „universal“ supliment nutritiv care a fost special conceput pentru a oferi sportului împovărat cu organism complex , ca cele mai bogate substanțe vitale. Este un accesoriu versatil conceput special greu de coaching persoane fizice. Amix ™ Opti-Complete Pack & completa contine vitamine esentiale, minerale, aminoacizi și o gamă largă de substanțe active. Toate într-un ușor de înghițit comprimate filmate, bugetate la doze in saci practice.

Doza recomandată: Doza zilnică de bază este de 6 comprimate. Doza poate fi luată o dată sau divizată în 3 comprimate dimineața și 3 comprimate după-amiaza.

Ingrediente: a se vedea eticheta originală

Valoarea nutritivă medie per 100 g:

Valoare energetică 358 kcal / 1514 kJ
Proteine ​​22,2 g,
Carbohidrați 48,6 g,
8,4 g grăsime

Atenție: Nu este potrivit pentru copii sub 18 ani de femei cu vârsta, însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Conține soia (lecitină) și lapte (zer și cazeină). A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Perioada de valabilitate și lot Numărul minim: pe ambalaj.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.