Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix Super Fiber3 plus 90 capsule BOX

Amix Super Fiber3 plus 90 capsule BOX

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

79,99 lei

Amix Super Fiber3 plus 90 capsule BOX

AMIX ™ Super Fiber3 Premium Plus + este complet naturale complexe trei tipuri de fibre, constând dintr - o plantă (Psillium Husk), animal (Chitosan - derivată din carapacea crustaceelor) si fibre prebiotice (Litesse® Ultra).

  • sursă completă de fibre dietetice
  • sub formă de capsule de utilizare confortabilă, datorită - fără agitație „murdar“

Doza recomandată: Luați 1-2 capsule de 3 ori pe zi înainte de mese. Se spală în jos cu multă apă. În cazul în care utilizarea de fibre este foarte important aport creShield de lichide in timpul zilei.

Compoziție: 1 capsulă conține 500mg Psyllium pulbere, Chitosan capsule de 150 mg de gelatină (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), Litesse® Ultra (polidextroză rafinat), agent antiaglomerare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Atenție: Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. alergeni de avertizare: acest produs conține ingrediente derivate din crustacee (chitosan). Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.