Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Amix Amino LEU-CORE ™ 8:1:1, 390g

(Stoc epuizat) Amix Amino LEU-CORE ™ 8:1:1, 390g

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Amix Amino LEU-CORE ™ 8:1:1, 390g

AMIX ™ Amino LEU-CORE ™ este formula de aminoacizi cel mai concentrat, bazat pe cantitatea mare de peptide leucină (Pep-Form ™) și formă liberă BCAA (L-leucina, L-izoleucina și L-valină). De aceea AMIX ™ Amino LEU-CORE ™ oferă excelent raport BCAA 8: 1: 1 În plus, conține ingrediente foarte importante, cum ar fi L-citrulina, Beta-alanina (Carno-Syn®) Kre-Alkalynu® și HMB.

  • Leucina cuprinde peptide (Pep-Form ™)
  • Acesta conține Kre-Alkalyn
  • puritate de neegalat

Doza recomandată: Se amestecă 2 linguri (13 g) Amix ™ Amino LEU-CORE ™ în 200-300 ml de apă. La amestecarea blender sau de a folosi un agitator portabil, se amestecă timp de 30 de secunde. Bea, bea imediat dupa antrenament. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat înainte sau în timpul efortului pentru nivelurile creShielde de aminoacizi.

Compoziția per doză (13 g) , hidrolizat de proteină din zer cu un conținut predominant de peptidă leucina Pep-Form® - 3500 mg, 3500 mg L-leucină, acid citric, L-izoleucina 500 mg L-Valina 500mg, 500mg Kre-Alkalyn, HMB (hidroxi butirat), 500mg, 500 mg de fosfat dicalcic, fosfat acid de potasiu 500mg, beta-alanină (CarnoSyn®) 500 mg de L-citrulina malat 500 mg, bicarbonat de sodiu, acid malic, culoare (pentru zmeură albastru - albastru strălucitor și carmin pentru fructe pumn aromă - extract de sfeclă), lecitină din soia, sucraloza (Splenda), aromă, acesulfam K, calciu dioxid de siliciu 110 mg (13,7% DZR *) fosfor 190 mg (23,5% RDA * ) de potasiu 130 mg * DZR - Rația zilnică recomandată

Atenție: Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Alergenii Avertizare: Acest produs conține ingrediente derivate din lapte și soia. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă. Aromă și îndulcitor.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.