Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix Colostrum 1000mg, 100 capsule

Amix Colostrum 1000mg, 100 capsule

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

101,99 lei

Amix Colostrum 1000mg, 100 capsule

Colostrul AMIX ™ 1000 este un produs special care conține colostru (lapte de vacă). Colostrul (colostru) este numit primul lapte de mamifere, consta in glanda mamara chiar inainte si dupa nastere a produs numai câteva zile. Este foarte bogat în compoziția sa nutritivă, în principal, datorită conținutului ridicat de proteine ​​de calitate.

Doza recomandată: Luati 2 capsule de două ori pe zi în condiții de post. Se spală cantități mari de apă.

Compoziția 2 capsule: colostrum 1000 capsule bovine mg gelatină (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), antiaglomeranți agent: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Atenție: Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Alergenii Avertisment: Acest produs conține ingrediente derivate din lapte. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.