Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Amix Leu-HICA™ pur cps. BOX 90 capsule

(Stoc epuizat) Amix Leu-HICA™ pur cps. BOX 90 capsule

acidul leucina, de asemenea, cunoShield sub numele de isokapronová alfa-hidroxi acid (Hica) .. Mai mult

Amix Leu-HICA™ pur cps. BOX 90 capsule

acidul leucina, de asemenea, cunoShield sub numele de isokapronová alfa-hidroxi acid (Hica) este un metabolit natural aminoacizi cu lanț L-leucină ramificat cu catenă.

Doza recomandată: ca supliment alimentar luați 1 capsulă de 3 ori pe zi. Luați două capsule înainte de exercițiu, și 1 capsulă imediat după exercițiu.

Compoziție: 1 capsulă Hica (L-leucină, sarea de calciu isokapronová alfa-hidroxi), capsulă de 500 mg gelatină (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), stabilizatori: hidroxipropilmetilceluloza (Methocel ®), agent antiaglomerare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Valoarea nutritivă medie per 100 g:

  • Valoarea energetică 1689 kJ / 398 kcal
  • Proteine ​​82 g
  • Carbohidrați 13 g
  • Grăsimile <2g


Atenție: Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț. Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.