shuttlecocks Yonex sturz cântător 2000 Galben

shuttlecocks Yonex sturz cântător 2000 Galben

Reduceri

Cel mai recent model de bile de plastic Yonex care calitatea și caracteristicile lor foarte aproape .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

72,99 lei
-10%
65,99 lei

shuttlecocks Yonex sturz cântător 2000 Galben

Cel mai recent model de bile din plastic yonex că calitatea și caracteristicile lor foarte apropiate bile de pene. Suprimând rotația nedorită în timpul fazei de zbor de impact și optimizarea traiectoriei de zbor a bilei cu precizie a crescut foarte mult greve și, de asemenea, extinde durata de viață a bilei. Este utilizat în producția de plută portugheză de înaltă calitate, care iese în evidență pentru durabilitate ridicată și promovează în mod pozitiv caracteristicile de zbor de calitate mingii. Bilele vin în trei viteze: verde - lent pentru hale cu temperatură ridicată a aerului. Albastru, cu viteză medie, în funcție de temperatura normală în hol. Roșu pentru hale cu temperatură scăzută (sub 14 ° C). Plastic Ball Mavis 2000 este deosebit de potrivit pentru copii, de agrement și jucători de club.

  • Tipul de bila: plastic (nylon)
  • Material: nylon + cap de plută
  • Culoare: tutu galben
  • Ambalaj: 6 bucăți într - un borcan
  • Viteze incluse: lent (verde), mediu (albastru), rapid (roșu)

Viteza inclus:

Verde -: lent recomandat mai ales în timpul lunilor de vară , când temperatura aerului haláchvysoká și bile zbura mai repede. În același timp, acest model este potrivit pentru jucătorii cu control mare fizic al fondului și pumni mai mici.

Albastru - Viteza medie: celui mai bun curs de vânzare versatil și , de asemenea. În case cu pereți albi recomandăm pentru o mai bună orientare a bilei în designul galben.

Roșu - rapid: această rată este destinată în primul rând pentru copii mici , iar jucătorul cu cel mai mic fond fizic.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.