Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix EnzymEx® mai multe 90 capsule

Amix EnzymEx® mai multe 90 capsule

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

97,99 lei

Amix EnzymEx® mai multe 90 capsule

Multi EnzymEx® contine un spectru larg de enzime importante necesare pentru digestia și absorbția nutrienților cheie (proteine, carbohidrați și grăsimi). Enzimele din acest complex sunt de origine microbiană (amilaza, celulaza, lactază, lipază, protează bacteriană neutru). Acest produs este, prin urmare, în întregime de origine vegetală.

  • Îmbunătățește absorbția nutrienților
  • produs natural
  • origine vegetală

Doza recomandată: 2 capsule pe zi , cu mese. Se spală în jos cu multă apă.

Valoarea nutritivă medie per 100 g:

Valoarea energetică a 1492.9 KJ / 351,8 Kcal
Proteine ​​21,1 g
Carbohidrați 62,8 g
1,8 g grăsime

2 capsule Ingrediente: fosfat dicalcic, de capsule gelatinoase (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), 300mg EnzymEx® complex (amilaza, celulaza, lactază, lipază, protează neutră bacteriană), stabilizator: hidroxipropilmetilceluloza (Methocel ®), agent antiaglomerare: magneziu oxid de magneziu, dioxid de siliciu

Atenție: nu sunt destinate copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Acesta nu conține substanțe de dopaj caracter. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.