Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix Ca + mg + Zn 100 tabletă

Amix Ca + mg + Zn 100 tabletă

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

63,99 lei

Amix Ca + mg + Zn 100 tabletă

Amix ™ Calciu-Magneziu-Zinc - amestec de minerale esențiale. Calciul contribuie la metabolismul energetic normal la activitatea normala a muschilor si este necesara pentru mentinerea oaselor si a dintilor normale. Magneziul contribuie la reducerea activității musculare normale oboseală și de oboseală, metabolismul normal de energie și. Zincul contribuie la menținerea oaselor normale, părului și unghiilor. contribuind în continuare la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Zincul este parte a rolului său în formarea colagenului.

  • Acesta susține metabolismul mușchilor, oaselor și dinților
  • forma perfect absorbabil
  • antioxidant eficient

Doza recomandată: Luați 1-2 comprimate cu alimente. Se spală în jos cu multă apă. Amix ™ Ca-Mg-Zn

Conținut / tbl 1 Sursa% RDA * Carbonat de calciu 333,3 mg calciu 41,7% magneziu Oxid de magneziu 133,3 mg 44,4% Zinc 8,3 mg de oxid de zinc și 55.3% Aditivi: Acid strearová, carboximetil celuloză, stearat de magneziu oxid de magneziu, dioxid de siliciu * DZR - Rația zilnică recomandată

Atenție: Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.