Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix ALA

Amix ALA

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

91,99 lei

Amix ALA

Acesta acționează ca un puternic antioxidant si ajuta la reducerea cantității de radicali liberi din organism. Este esențial în procesul de conversie a lanțului de aminoacizi ramificați în energie în timpul activității fizice. ALA ajută glucoza convertit la energie important ca organismul uman are nevoie pentru funcționarea normală.

Ingrediente: dextroză, acid alfa lipoic (ALA), de capsule gelatinoase (gelatină, apă, colorantul: dioxid de titan), stabilizatori: hidroxipropilmetilceluloza (Methocel ®), antiaglomerare agent: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

1 capsulă conține: Acid alfa lipoic Doza recomandată de 200 mg: 1 capsula pe zi , cu mese

Atenție: Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.