Amix Osteo AnaGenesis

Amix Osteo AnaGenesis

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

104,05 lei

Amix Osteo AnaGenesis

Amestec de înaltă eficiență de glucozamina, condroitina, MSM, Boswellia si salicina ajuta la protejarea articulatiilor sport încărcate.

Glucozamina este un bloc de construcție de bază de oase, cartilagii, ligamente si tendoane. Condroitina este un derivat de glucozamină, care susține puterea și flexibilitatea tuturor țesuturilor conjunctive din organism. Extractul din rasina de Boswellia Serrata arbore indian conține acizi boswellic care promovează fluxul sanguin sănătos la nivelul articulațiilor și are un efect benefic în inflamația cronică a aparatului locomotor. Alb scoarta salcie (salicină) si MSM in mod semnificativ ajuta la reducerea durerii, reduce inflamația și umflarea articulațiilor. Salicina este o formă naturală de aspirină.

Doza recomandată: Doza zilnică de bază este de două capsule administrate între mese.

Compoziția 2 capsule: Sulfat de glucozamină 600 mg, capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), condroitin sulfat 300 mg, 300 mg MSM, Boswellia serrata extract 200 mg, alb extract de scoarta de salcie (salicina) 100mg, stabilizator: hidroxipropilmetilceluloza (Methocel ®) agent antiaglomeranți: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Atenție: nu sunt destinate copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Acesta nu conține substanțe de dopaj caracter. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.