Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Amix ChampION™ sport combustibil 1000ml

(Stoc epuizat) Amix ChampION™ sport combustibil 1000ml

Alimente destinate utilizărilor nutriționale speciale .. Mai mult

Amix ChampION™ sport combustibil 1000ml

ChampION ™ este un concentrat lichid foarte popular pentru prepararea ușoară a unei băuturi sportive hipotonice. Acesta îndeplinește toate cerințele sportivilor profesioniști și de agrement, cu cele mai mari cerințe. ChampION ™ combină eficient 3 tipuri de carbohidrați care lucrează împreună pentru a optimiza aprovizionarea cu energie a corpului cu L-Carnitină. Nu mai puțin important este complexul conținut de minerale și substanțe active care sprijină Kinganerarea mai rapidă a organismului.

Sirop sportiv Champion ™:

  • promovează hidratarea corespunzătoare și prevenirea deshidratării
  • gust plăcut răcoritor
  • fără cafeină și aspartam

Compoziție în 100 ml concentrat: sirop invers (zaharoză, fructoză, glucoză, apă), acid citric, aromă, taurină 500 mg, clorură de sodiu (sodiu 500 mg), îndulcitor acesulfam K, N, N-dimetilglicină 300 mg, îndulcitor sucraloză Splenda® , citrat de magneziu (magneziu 50 mg), citrat de TriPotassium (potasiu 70 mg), conservant: sorbat de potasiu, L-citrulină malat 100 mg, Beta-alanină (CarnoSyn®) 100 mg, L-carnitină bază 100 mg, coloranți (conform aromelor) )

Dozare recomandată: Se amestecă sirop de 10 ml în 500-700 ml apă. Puteți utiliza cupa de măsurare închisă. Doza maximă zilnică este de 50 ml concentrat. Osmolalitatea medie a băuturii astfel preparate: 175-195 mOsm / 1 l.

Avertisment: nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat să fie utilizat ca substitut pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat sub 25 ° C, departe de lumina directă a soarelui și de îngheț.

Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Amestecați înainte de utilizare. Nu păstrați băutura finalizată mai mult de 24 de ore. Durata de valabilitate minimă și numărul lotului: indicate pe ambalaj.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.