Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Amix Iso-Lyn™ recuperare 800g lămâie

(Stoc epuizat) Amix Iso-Lyn™ recuperare 800g lămâie

Alimente pentru alimentatie speciala .. Mai mult

Amix Iso-Lyn™ recuperare 800g lămâie

Recuperarea Iso-Lyn ™ - Acest produs excelent a fost special creat pentru Kinganerarea musculară rapidă și scurtarea timpului de recuperare după un exercițiu intens. O combinație perfectă de ingrediente funcționale suplimentare (BCAA, L-Glutamină, L-Arginină AKG, L-Citrulină Malat, ...), completate de o combinație echilibrată de lanțuri carbohidrați scurți și lungi care eliberează treptat și restaurează depozitele de glicogen. Oferă întregului organism cea mai rapidă pregătire posibilă pentru performanțe suplimentare de calitate.

Aromă: Lamaie


L-glutamina - este cel mai frecvent întâlnit aminoacid din mușchi, fără a furniza suficient acest aminoacid, Kinganerarea și creșterea musculară nu sunt posibile.

BCAA - aminoacizii cu catenă ramificată cresc sinteza proteinelor în mușchi (reducând defecțiunile lor). BCAA includ L-leucina, L-izoleucina, L-valina.

L-arginina AKG - ajută la creșterea volumului muscular. Îmbunătățește alimentarea cu oxigen a mușchilor.

L-citrulină malat - ajută la eliminarea acidului lactic din mușchi. Restaurează sursele de energie instantanee (ATP) pentru a întârzia și a elimina senzația de oboseală.

Beta Alanine (CarnoSyn®) - promovează forMorea carnosinei în mușchi, ceea ce contribuie semnificativ la Kinganerarea întregului corp. Ajută la insomnie și îmbunătățește calitatea somnului.

Amix ™ PhosphoMatrix - un premiu mineral special care furnizează substanțe importante în fluxul sanguin.

 • Accelerează timpul de recuperare după solicitarea exercițiilor fizice
 • Împiedică oboseala musculară și afectarea țesutului muscular
 • Promovează spălarea acidului lactic
 • Ajută la prevenirea spasmelor musculare

Compoziție în 1 doză (50g): maltodextrină, Vitargo®, izo-maltuloză (Palatinose®), L-glutamină 2500mg, acid citric, L-arginină AKG 500mg, L-leucină 500mg, malat L-citrulină 500mg, beta- CarnoSyn®) 500 mg, fosfat acid de sodiu, fosfat acid dibazic, 250 mg L-isoleucină, 250 mg L-Valină, 250 mg acetil L-carnitină, coloranți: extract de sfeclă, portocală, curcumină și extract de sfeclă roșie) aromă, sucraloză (Splenda®), acesulfam K, silice, piridoxină HCL potasiu 140mg, fosfor 220mg (27% DDD *), sodiu 80mg, vitamina B6 5mg (250%) * DDD

Dozare: Se diluează 2 scoabe (50 g) în 500 ml apă. Beți imediat după exerciții fizice.

Atenție: Nu este potrivit pentru copii, femei gravide și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se depozita într-un loc uscat sub 25 ° C, departe de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Alimente pentru alimentatie speciala. Potrivit pentru sportivi și oameni cu performanțe sporite ale corpului, aromă și îndulcitor.

  Parametri

  Brand-uri: Amix
  Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000

  Newsletter

  Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.