Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Amix CoffiTime® 90 capsule

(Stoc epuizat) Amix CoffiTime® 90 capsule

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Amix CoffiTime® 90 capsule

Sunt zile când literalmente „forțând“ pentru a merge la practica? Uneori sunt atât de obosit că preferă să stea la televizor? Încercați noua firma Amix ™ CoffiTime®. Condiții de Testare pe termen lung stimulente eficiente (mai ales pe bază de cafeină), se obține un produs care va complet „kick“ și entuziasmul rezultat durează considerabil mai mult decât atunci când se utilizează cofeina pura. De asemenea, potrivit ca „Enhancer“ pentru conducătorii auto.

amestec foarte eficient sinergie de stimulente eficiente bazate pe cofeina - eliberare treptată. Suportă stimularea de energie, ajută la eliminarea oboselii, pentru a îmbunătăți performanța de concentrare și promovează activitatea mentală.

complexul Amix ™ CoffiTime® de extract de guarana, ceai verde, yerba mate suplimentat cu cofeina pura si taurina.

Doza recomandată:
Doza zilnică este de o capsulă de aproximativ 45 de minute înainte de exercițiu.

Ingrediente:
Extract de guarana, cofeina, o capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), extract de ceai verde, extract de Yerba Maté, taurină, stabilizator: hidroxipropil metilceluloză (Methocel), antiaglomeranți agent: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Atenție: Nu este potrivit pentru copii și adolescenți sub 18 ani, femeile însărcinate și care alăptează și persoanelor sensibile la cofeină. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț. Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Atenție! Conține cafeină, nu este potrivit pentru sportivi înregistrați. Consuma mai mult de un minut. 4 ore inainte de culcare! Volumul total într-o singură capsulă este de 200 mg de cafeina! Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.