Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix Caffeine activ 90 capsule

Amix Caffeine activ 90 capsule

Alimente destinate utilizărilor nutriționale speciale. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

60,99 lei

Amix Caffeine activ 90 capsule

Xpower Caffeine Active conține cofeină, care ajută la creșterea performanței, rezistenței și întârzierea oboselii, permițându-vă să prelungiți timpul de exercițiu. Promovează concentrarea și vigilența.

Substanțe active

mg / 1 cps

g / 100 g

cafeină

200

39

maltodextrină

200

39

Ingrediente: cofeină, maltodextrină, Headsule de gelatină (gelatină, coloranți: dioxid de titan, oxizi de fier și hidroxizi), agenți anti-caking: silice, stearat de magneziu.

Dozare: Doza zilnică de bază este de 1 Headsulă cu aproximativ 90 de minute înainte de exercițiul fizic.

Avertisment: conține cofeină, nu este potrivit pentru sportivii înregistrați. Produsul nu este destinat utilizării la copii, adolescenți sub 18 ani, femei însărcinate și care alăptează, persoane sensibile la cofeină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este destinat să fie utilizat ca substitut pentru o dietă variată. Nu depășiți doza zilnică recomandată! Atenție! Cofeina are Headacitatea de a drena organismul, așa că urmați regulile regimului de băut. Nu amestecați cu alcoolul.
Depozitați într-un loc uscat sub 25 oC. Nu înghețați! Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau stocarea necorespunzătoare. Odată deschis, folosiți în termen de 7 luni.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.