Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix ATP energie lichid 10x25ml

Amix ATP energie lichid 10x25ml

Destinat pentru nutriție specială. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

95,99 lei

Amix ATP energie lichid 10x25ml

Amix ™ Liquid ATPenergy stimulant energie este excelent în formă lichidă, cu un efect foarte puternic asupra creșterii nivelului ATP (sursa primară de energie la nivel celular), ideal pentru toate anduranță putere și anduranță viteză sport. Promovează o mai bună utilizare a oxigenului în timpul exercițiului, crește puterea și performanța generală.
Efectele ATPenergy sprijina puternic Triple Action Complex TEA, constând din extracte de ceai alb, verde și negru, ajutând la lumina termogenezei interior, sprijina sistemul imunitar si actioneaza ca un antioxidant puternic.

Efectul sinergetic al tuturor substanțelor active din ATPenergy puteți „lovi cu piciorul complet“ pentru a crește performanța și puterea maximă și ajută la epuizarea întârziere și a scurta timpul de recuperare după exerciții.

  • sprijină performanța fizică și psychyckou
  • ajută la îmbunătățirea utilizării oxigenului în timpul exercițiului
  • promovează o creștere a forței și performanța generală
  • imbunataTeste circulatia sangelui la nivelul membrelor
  • promovează vigilență și oboseală odsraňuje
  • Acesta conține un extracte de ceai eficiente
  • Amix ™ conține PhosphoMatrix

Compoziție: 1 fiolă: apă purificată, Taurină 1000 mg, regulator de aciditate: Acid citric 500 mg Inozină, adenozin 5'-trifosfat de sodiu (PEAK ATP®) 200 mg Caffeine 200 mg 125 mg de extract de ceai (negru, alb și zaleného ceai), L-citrulina 100 mg de bază, L-Glucoronelacton 100mg, arome, conservanți: sorbat de potasiu și benzoat de sodiu, îndulcitori: sucraloză, acesulfam-K

Valori nutriționale medii per 100 ml:

Valoarea energetică a 41,2 kcal / 178,1 kJ
Proteine ​​4,2 g
Carbohidrați 4,1 g
Grăsime <1 g

Doza recomandată: Doza zilnică este de 1 fiolă aproximativ 45 minute. înainte de performanță fizică.

Atenție: Nu este potrivit pentru copii și adolescenți sub 18 ani, femeile însărcinate și care alăptează și persoanelor sensibile la cofeină. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Atenție! Conține cafeină, nu este potrivit pentru sportivi înregistrați. Consuma mai mult de 4 ore înainte de culcare! Destinat alimentației speciale. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă. Îndulcitorii și arome.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.