Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Amix Kre-Alkalyn®

(Stoc epuizat) Amix Kre-Alkalyn®

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Amix Kre-Alkalyn®

Amix ™ Kre-Alkalyn este o noua forma avansata de creatina cu un pH mai mare de 12, care se realizează prin utilizarea unui procedeu de fabricație patentat la nivel mondial. Acesta oferă o stabilitate ridicată în timpul trecerii tractului digestiv, garantându-se astfel cantitatea maxima de creatina, care devine în celulele musculare. La doza recomandată a produsului de creatina crește performanța fizică în exploziile succesive de termen scurt, exerciții de mare intensitate.

Compoziție: creatina monohidrat , cu pH ajustat (Kre-Alkalyn) capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), antiaglomeranți agent: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

1 capsulă conține: 750mg Kre-Alkalyn

Doza recomandată: 4 capsule pe zi , timp de aproximativ 60 de minute. înainte de antrenament. Doze Întotdeauna bea multă apă.

Atenție: Nu este potrivit pentru copii sub 15 ani de femei cu vârsta, însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.