Amix Creatine monohidrat

Amix Creatine monohidrat

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

128,74 lei

Amix Creatine monohidrat

Ultra micronizat creatina monohidrat pentru o calitate maximă, puritate, și îmbunătățită gradul de utilizare. Suplimentarea cu creatina monohidrat promovează energie - energie potențială putere explozivă a creShield, accelerarea regenerării și formarea masei musculare.

  • promoveaza cresterea masei musculare
  • sprijină o creștere a puterii explozive
  • ajută la creșterea volumului de celule musculare
  • facilitează recuperarea mai rapidă

Compozitie 6 capsule: 4800mg Creatina monohidrat, capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), agent de antiaglomerare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Doza recomandată: 4-6 capsule pe zi , timp de aproximativ 60 de minute înainte de antrenament. Doze Întotdeauna bea multă apă. În utilizarea de creatina monohidrat este indicat să se consume suficientă apă.

Atenție: Nu este potrivit pentru copii sub 12 ani de femei cu vârsta, însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.