Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Amix Creatine etil ester

(Stoc epuizat) Amix Creatine etil ester

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Amix Creatine etil ester

Forma avansată de creatina - esterificate creatina. Ea are o stabilitate foarte bună și de utilitate perfectă. Comparativ cu creatina monohidrat este obținut același rezultat cu jumătate din doza. Acesta susține creșterea puterii, dinamicii și explozivitate.

  • nu reține apa în exces mușchii
  • Sprijină creșterea rezistenta
  • gradul de utilizare extremă

Ingrediente: clorhidrat de ester etilic Creatina, capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), antiaglomerare agent: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

O capsulă conține: clorhidrat de ester etilic Creatine 600 mg ............................

Doza recomandată: crește performanța sportivă și puterea să ia 5-6 capsule de aproximativ 30-45 de minute inainte de antrenament.

Atenție: Nu este potrivit pentru copii sub 15 ani de femei cu vârsta, însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.