Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix Recovery-Max™ 575g

Amix Recovery-Max™ 575g

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

169,99 lei

Amix Recovery-Max™ 575g

Amix ™ de recuperare Max ™ a fost dezvoltat special produs pentru cel mai rapid de recuperare după un antrenament intens. Acesta conține un amestec echilibrat de aminoacizi esențiali, minerale și alte substanțe active. Deja în prima oră după exercitarea muschii caute cea mai bună sursă de nutrienți care sunt condiții bune pentru regenerare. Pentru cea mai eficientă de regenerare a unui produs de recuperare adecvat Max combinat cu oricare dintr-un număr de proteine ​​și carbohidrați de produse Amix ™.

  Doza recomandată: 2.1 lingurițe (11,5 g) a fost diluat în 200-300 ml de apă. Bucurați-vă imediat după performanța fizică.

  Atenție: Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

  Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanțe fizice a creShield, cu aroma și îndulcitor.

  Parametri

  Brand-uri: Amix
  Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
  Disponibilitate: În termen de 5 zile

  Newsletter

  Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.