Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix L-Glutamine

Amix L-Glutamine

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

din 90,28 lei

Amix L-Glutamine

L-Glutamina este cel mai abundent aminoacizi din organismul uman. Regleaza echilibrul de proteine, prevenind astfel pierderea masei musculare. Este necesar pentru metabolismul creierului. Acesta susține sistemul imunitar. Accelerează și intensifică regenerarea. Sub formă de capsule pentru dozare convenabilă.

 • îmbunătățește hidratarea celulelor musculare
 • regenerare mai rapidă și mai adânc
 • creste rezistenta musculara
 • sprijină imunitatea

  Compoziție: 1 capsulă conține 800mg L-glutamină, capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), agent antiaglomerare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

  Doza recomandată: Doza de bază este de 4 capsule. Luați o doză imediat după antrenament și o a doua doză la culcare. Dozele bea multă apă.

  Atenție: Nu este potrivit pentru copii sub 15 ani de femei cu vârsta, însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

  Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

  Parametri

  Brand-uri: Amix
  Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
  Disponibilitate: În termen de 5 zile

  Newsletter

  Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.