Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix Beef în plus amino

Amix Beef în plus amino

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

din 65,38 lei

Amix Beef în plus amino

proteine care conțin peptide hidrolizate bovină. Este o sursă excelentă de spectru de înaltă calitate a aminoacizilor promova creșterea masei musculare de calitate și regenerare adâncire. Este practic fără grăsimi și colesterol! Rapid digerabile mulțumită conținut DigeZyme® complex multi-enzimă.

 • ajută la maximizarea cresterea masei musculare
 • promovează regenerarea după o performanță ocupat
 • ajută la menținerea unui echilibru pozitiv de azot
 • protejează hmutu musculare înainte de despartire
 • Acesta include un complex si vitamina B6 multi-enzima DigeZime®

  Doza recomandată: Doza zilnică este de 6 capsule de 3 ori pe zi , intre mese. Sarjele cu o băutură cantități mari de apă.

  Ingrediente: carne de vită de aminoacizi din proteina hidrolizată, capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorant: dioxid de titan) complex enzimatic (DigeZime®) stabilizator: hidroxipropilmetilceluloza (Methocel ®), vitamina B6 (piridoxina HCl), antiaglomerare agent: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

  6 capsule conținând: proteină 3000mg bovine hidrolizată DigeZime® complex de enzime 30 mg vitamina B6 (piridoxina HCl) 3 mg (150% DZR) * DDD- doza zilnică recomandată

  Atenție: Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

  Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

  Parametri

  Brand-uri: Amix
  Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
  Disponibilitate: În termen de 5 zile

  Newsletter

  Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.