Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix BCAA Noi generație lichid

Amix BCAA Noi generație lichid

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

din 46,96 lei

Amix BCAA Noi generație lichid

AMIX ™ BCAA New Generation este un produs foarte eficient cu BCAA ridicat în formă liberă, completat de o substanță complexă promovarea mușchilor dezacidulare mai repede. Ușor formă lichidă absorbabile îmbogățită cu vitamina B6. BCAA au un efect pozitiv asupra sintezei proteinelor, și astfel, proteinele musculare formarea znovuobnovování care blocul de bază de fibre musculare. complex „lactic infuzie anti acid“ unic include agenți care ajută în mod eficient mușchii obosiți de leșie de acid lactic nedorite, amoniac, homocisteină și alți acizi, care apar la nivelul mușchilor după exerciții fizice grele. Întregul complex standuri Citrulyn L-malat, care este în valoare de amoniac doilea tur. Mai mult, beta-alanină (CarnoSyn®), un precursor al carnozina, ajută la creșterea pH-ului și astfel scad aciditatea acidului lactic în mușchi. Reducerea nivelurilor de homocisteina (. Homocisteina este un produs rezidual rezultat din metionina Nivelurile ridicate de homocisteină este o cauza de debut rapid al oboselii), îmbunătățirea circulației sanguine și o mai bună adaptare la stres asigură substanța DMG - dimetilglicină. Taurina sprijină concentrarea în timpul activității fizice și întârzie debutul oboselii. Aceasta ajută la stimularea funcțiilor mentale.

Avantaje: accelerează timpul de regenerare după un efort fizic greu previne oboseala musculară și leziuni musculare sprijină Dezacidificarea mușchilor după o putere tare fără zahăr și aspartam!

Compoziția în 40 ml (1 doză): Apă purificată, L-leucină 800 mg L-izoleucina 400 mg L-valina 400 mg Taurină 500 mg L - citrulina malat 400 mg, beta-alanină (200 mg) CarnoSyn® N, N-dimetilglicină HCI 100 mg, regulator de aciditate: acid citric, arome, coloranți: tartrazină (lamaie-tei), caroten, apo-carotenal, Azorubină albastru strălucitor (pumn de arome de fructe) Azorubină albastru strălucitor (aromă de zmeură) , apus de soare galben și roșu coșenilă (aromă roz limonadă), HCl piridoxină (4 mg Vitamina B6 - 200% DZR *), conservant: - doza zilnică recomandată sucraloză, acesulfam-K * RDA: sorbat de potasiu și benzoat de sodiu, îndulcitori

Valori nutriționale medii per 100g:

Valoarea energetică a 28,1 kcal / 118,8 kJ
Proteine ​​5,4 g
Carbohidrații <1 g
Grăsime <1 g

Doza recomandată: Doza zilnică de bază este de 80 ml. Bucurați-vă de 40 ml de aproximativ 30-60 minute. înainte de exercițiu și 40 ml imediat după exerciții fizice.

Atenție: Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.