Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix BCAA elită rată

Amix BCAA elită rată

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

din 85,83 lei

Amix BCAA elită rată

Amix ™ BCAA Elite Rate raportul ideal de aminoacizi cuprinde L-leucina, L-izoleucina și L-valină 2: 1: 1 Aminoacizii esențiali sunt componente esențiale ale proteinelor care sprijină crearea și menținerea mușchilor.

  • Mai rapidă și mai profundă regenerare
  • Sprijină procesele anti-catabolice
  • Suporta cresterea masei musculare

Ingrediente: L-leucina, L-izoleucina, L-valina, de capsule gelatinoase (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), agent de antiaglomerare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu 6 capsule conține: L-leucină 1500 mg L-izoleucina 750 mg L-valina 750 mg

Doza recomandată: Doza zilnică este de 6 capsule. Ia 3-6 capsule cu 30-60 minute înainte de exercitarea sau 3-6 capsule după exerciții fizice. Sau puteți combina ambele metode. Atenție: Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.