Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix Arginine

Amix Arginine

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

din 75,51 lei

Amix Arginine

Aminoacidul L-Arginina este una dintre cele mai importante componente ale proteinelor care sprijină crearea și menținerea mușchilor.

  • Mai rapidă și mai profundă regenerare
  • Sprijină procesele anti-catabolice
  • Suporta cresterea masei musculare
  • 1000mg BCAA într-un comprimat

Ingrediente: bază L-arginină, de capsule gelatinoase (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), agent de antiaglomerare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

1 capsulă conține: L-Arginină 500 mg bază .............

Doza recomandată: pentru a promova creșterea regenerare musculara ia o doza zilnica de 4 capsule de aproximativ 30 de minute după exercițiu sau această doză poate fi împărțită în 2 capsule dimineața , cu o masă și 2 capsule la culcare.

Atenție: Nu este potrivit pentru copii și adolescenți sub 18 ani, femeile însărcinate și cele care alăptează. Adecvat în tulburări metabolice cu niveluri creShielde de arginină. Nu este potrivit pentru diabetici si persoanele cu boli respiratorii (např.astma), boli ale inimii, vasele, ficatul și rinichii și tensiunea arterială. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.