Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix BCAA Aur

Amix BCAA Aur

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

din 112,35 lei

Amix BCAA Aur

Amix ™ BCAA Gold este o formă de tabletă de aminoacizi cu lanț ramificat L-leucina, L-izoleucina, L-valina într - un 2: 1: 1 Aminoacizii esențiali sunt componente esențiale ale proteinelor care sprijină crearea și menținerea mușchilor. 1000mg BCAA într-un comprimat.

  • Mai rapidă și mai profundă regenerare
  • Sprijină procesele anti-catabolice
  • Suporta cresterea masei musculare
  • 1000mg BCAA într-un comprimat

Doza recomandată: doza zilnică de bază este de 3 tablete. Luați 3 comprimate 30-60 de minute înainte de exercitarea sau 3 comprimate imediat după exerciții fizice. Se spală în jos cu multă apă.

3 comprimate Compoziție: 1500 mg de L-leucina, L-izoleucina 750 mg L-Valina 750mg, celuloză microcristalină, fosfat dicalcic, croscarmeloză de sodiu, stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Valoarea nutritivă medie per 100 g:

Valoarea energetică 1696 kJ / 400 Kcal
Proteine ​​68,6 g
Carbohidrați 24,2 g
Grăsime 3,2 g

Atenție: Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.